Yritys

Steamrator Oy on Ristiinassa vuodesta 1982 alkaen toiminut höyry- ja lämpölaitoksia sekä betonivalumuotteja suunnitteleva ja valmistava yritys.

Steamrator Oy on Ristiinassa vuodesta 1982 alkaen toiminut höyry- ja lämpölaitoksia sekä betonivalumuotteja suunnitteleva ja valmistava yritys. Pienestä yrityksestä on kasvanut kansainvälinen konserni, johon kuuluu oman huoltoyhtiön, ST-Huolto Oy:n, lisäksi tytäryhtiö Venäjällä, jolla on toimipisteet Pietarissa, Moskovassa, Kazanissa, Valko-Venäjällä Mogilevissa ja Ukrainassa Kiovassa. OOO Steamrator vastaa Venäjän ja sen lähialueiden myynnistä, laitetoimituksien huolloista ja käyttöönotoista.

Markkina-alueina ovat sekä koti- että ulkomaat. Tärkeimmät vientikohteet ovat Venäjä, Baltian maat, Ruotsi, Norja ja Puola. Vuosien varrella laite- ja laitostoimituksia on tehty yli 3000 noin 30 eri maahan. Koska tuotteet ovat monikäyttöisiä, asiakaskuntakin on laaja. Kotimaassa useampia toimituksia on tehty esimerkiksi Orion-yhtymälle, Fazerille, Vaasan&Vaasalle, VTT:lle sekä Lindströmille.

Steamrator Oy:n tuotevalikoima kattaa höyrynkehittimet, höyry- ja lämpökattilat kokoluokissa 30 kW – 10 MW. Toimitussisältö voidaan muokata asiakkaalle sopivaksi yksittäisestä laitteesta valmiisiin kattilalaitoskontteihin.

ST-Huolto Oy vastaa laitosten käyttöönotoista, käyttökoulutuksesta, käytönvalvonnasta, toimitusten jälkihoidosta sekä varaosapalvelusta. Tuotteiden varaosapalvelu on nopeaa ja tärkeimmät komponentit löytyvät suoraan hyllystä. Lisäksi ST-Huolto Oy:n vikaneuvonta palvelee puhelimitse ympäri vuorokauden.