Avoimet ovet onnistunut tilaisuus

13.12.2011

Steamrator Oy järjesti avoimien ovien päivän yrityksen toiminnasta kiinnostuneille. Konserninjohtaja Rauli Valkosen yrityksen kehitysvaiheista pitämän esitelmän jälkeen, yleisö pääsi tehdaskierroksella tutustumaan uusiin laajennettuihin tiloihin.

Steamrator Oy:n laajennus käsitti varastotilojen kattamisen ja osastoinnin. Lisäksi on valmistumassa lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pyritään parantamaan yrityksen ympäristöystävällistä toimintaa.

Järjestelmän avulla höyrynkehittimien koeajoissa syntyvä energia kerätään talteen 100 kuutiometrin vesisäiliöön, josta lämmin vesi johdetaan tehtaan lämmitysjärjestelmään.

Konserninjohtaja Rauli Valkosen mukaan järjestelmän on arvioitu pienentävän yrityksen energiakustannuksia kymmenillä tuhansilla euroilla vuodessa. Järjestelmän tarkoitus on myös minimoida koeajoissa syntyviä äänihaittoja.