Steamrator laajentaa

24.08.2011

Venäjältä ja Valko-Venäjältä saatujen hyvien kokomuksien kautta yritys laajentaa Ukrainan markkinoille. Konserninjohtaja Rauli Valkosen mukaan Ukraina on yritykselle luontainen laajentumisalue, sillä konsernin liikevaihdosta n. 70% tulee CIS-talousalueelta. Uudesta toimipisteesta vastaa Oleg Kuharev Kiovassa.

Steamrator on toimittanut muutaman höyrykeskuksen Ukrainaan vuosien varrella. Konserninjohtaja Rauli Valkonen sekä IVY-alueen markkinointijohtaja Aleksei Proskuryakov kävivät tutustumassa viimeisimpään toimitukseen Mena-kaupungissa. Huomattuaan Ukrainan talouskasvun näkyvän mm. vilkastuneena rakentamisena erityisesti kasvukeskuksissa, päättivät he palkata henkilön kartoittamaan alueen markkinapotentiaalia.

Parhaillaan etsitään uudelle toimistolle tiloja Kiovasta, ja suunnitelmissa on laajentaa yrityksen toimintaa Kazakstaniin seuraavan vuoden aikana.

Ukraine

Oleg Kuharev
+ 380 67 708 0784
okuharev@gmail.com