Höyrykeskus Kaslink Foods Oy:lle Korialle

09.07.2018

Kouvolalainen perheyritys Kaslink Foods Oy on yksi suurimmista kotimaisista ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista, ja sen valmistamia tuotteita myydään yli 15 maassa. Kolmen Kukkosen veljeksen omistaman yrityksen on perustanut nykyomistajien isä Raino Kukkonen vuonna 2001.

Kaslinkin moderni tuotantolaitos sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolan Korialla. Uusin teknologia takaa, että tuotteet vastaavat niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiön tarpeita, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Steamrator liittyy Kaslinkin tarinaan jo sen perustamisesta lähtien. Silloin toimitettiin ensimmäinen höyrynkehitin ja vaikka se oli hieman reilun kokoinen alkuvaiheen höyryn tarpeeseen nähden, niin se osoittautui kuitenkin kaukonäköiseksi valinnaksi, koska pian se sai käydä  jo täyttä höyryä!

Vuosien saatossa on höyryn käyttö lisääntynyt tuotantolaitoksen laajennusten myötä niin, että tänä päivänä Steamrator – höyrynkehittimiä on yhteensä 4 kpl, jokainen teholtaan 2 MW. Viimeisimmät kaksi logiikkaohjattua höyrynkehitinkonttia otettiin käyttöön kesäkuussa 2018. Polttoaineena on maakaasu.